تحصیل همسر و فرزند در آلمان

حصیل همسر
هرچند تحصیل همزمان دانشجو و همسرش در آلمان به ویژه با داشتن فرزند به بار زندگی آنها می افزاید ولی تحصیل همسر به دلیل استفاده از زمان زندگی در آلمان ،شرایط و موقعیت های موجود در این کشور، یادگیری زبان آلمانی،شناخت فرهنگ و جذب بیشتر در آلمان بسیار مفید می باشد. تحصیل همسر همچنان از بیکار و تنها بودن وی که می تواند در شرایط دوری از خانواده و آشنایان و عدم ارتباط با محیط، تاثیرات منفی روانی زیادی داشته باشد،می کاهد.

وضعیت اقتصادی و اجتماعی دانشجویان در آلمان

مرکز خدمات دانشجویی آلمان، وزارت آموزش و پژوهش آلمان (BMBF) و مرکز پژوهش دانشگاهی و علمی آلمان (DZHW) در برلین گزارش ویژه‌ای را در مورد وضع اجتماعی و اقتصادی دانشجویان خارجی ارائه دادند. بر اساس تحقیقی که در مورد وضع اجتماعی و اقتصادی دانشجویان خارجی در آلمان صورت گرفته است، آمار نشان داده که این دانشجویان از وضع زندگی خود روی هم رفته راضی‌اند.

انواع اقامت قانونی در آلمان

انواع اقامت و شرایط اعطای آن در آلمان

کشورهای اتحادیه اروپا معمولا ویزای های مختلفی را با توجه به نوع درخواست و مدارکی که متقاضی به سفارت ارائه می دهد، به متقاضیان می دهند. معمولا افراد ویزای های اتحادیه اروپا را با نام ویزای شینگن می شناسند. که خود شینگن هم انواع مختلفی دارد.در آلمان نیز انواع اقامت و شرایط اعطای آن و بقیه مقررات مربوطه که در قانون اقامت آلمان Aufenthaltsgesetz (AufenthG) ، در تاریخ ۰۱/۰۵/۲۰۱۰ اعلام و لازم الاجراء شده است، برای کلیه افراد متقاضی اعمال می گردد.

معافیت تحصیلی

موسسه سروش دانش پرشین معافيت تحصيلي
1-آيا مشمولان غايب مجاز به تحصيل ميباشند؟
خير-هيچ مشمول غايبي مجاز به ادامه تحصيل نمي باشد.
2- مدت زمان معرفي فارغ التحصيلان دوره كارداني و بالا تر چند ماه مي باشد؟
فارغ التحصيلان مقاطع دانشگاهي حداكثر ظرف 6 ماه فرصت دارند با حضور در دفاتر پليس +10 نسبت به تعيين وضعيت مشموليت خود اقدام نمايند

اقامت پزشکان در آلمان

رشته ی پزشکی و زیر شاخه های آن مانند دندانپزشکی، داروسازی و ... یکی از بهترین رشته های تحصیلی در سراسر دنیا می باشد و خواهان فراوانی هم دارد. رویای تمامی افراد در سن های پایین تر ، شغل و حرفه ی پزشکی بوده است. کشور آلمان جزو 3 کشور برتر در زمینه ی پزشکی در اروپا می باشد.

فرم ارتباط با ما

اطلاعات تماس با ما

موسسه سروش دانش پرشین

آدرس: تهران، میدان قدس، ابتدای خیابان باهنر، بعد از شهرداری منطقه 1 کوچه نوری، پلاک 9 واحد 2