چهارشنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۸

تحصیل همسر و فرزند در آلمان

Studying Spouse and Children in Germany

تحصیل همسر
هرچند تحصیل همزمان دانشجو و همسرش در آلمان به ویژه با داشتن فرزند، به سختی ها و مشکلات زندگی آنها می افزاید؛ ولی تحصیل همسر به منظور بهره وری از زمانی که در آلمان هستید، استفاده از شرایط و موقعیت های موجود در این کشور، یادگیری زبان آلمانی، آسنایی با فرهنگ آلمان، و نهایتا" جذب بازار کار آلمان، بسیار مفید می باشد. تحصیل همسر همچنان از بیکار و تنها بودن وی که می تواند در شرایط دوری از خانواده و آشنایان و عدم ارتباط با محیط، تاثیرات منفی و روانی زیادی داشته باشد، می کاهد.

اقامت پزشکان در آلمان

Residence Doctors in Germany

اقامت و کار پزشکان خارجی در آلمان

رشته ی پزشکی و زیر شاخه های آن مانند دندانپزشکی، داروسازی و ... یکی از بهترین رشته های تحصیلی در سراسر دنیا می باشد و خواهان فراوانی هم دارد. رویای تمامی افراد در سن های پایین تر ، شغل و حرفه ی پزشکی بوده است. کشور آلمان جزو 3 کشور برتر در زمینه ی پزشکی در اروپا می باشد.

انواع اقامت قانونی در آلمان

Types of legal residence in Germany

انواع اقامت و شرایط اعطای آن در آلمان

کشورهای اتحادیه اروپا معمولا ویزای های مختلفی را با توجه به نوع درخواست و مدارکی که متقاضی به سفارت ارائه می دهد، به متقاضیان می دهند. معمولا افراد ویزای های اتحادیه اروپا را با نام ویزای شینگن می شناسند. که خود شینگن هم انواع مختلفی دارد.در آلمان نیز انواع اقامت و شرایط اعطای آن و بقیه مقررات مربوطه که در قانون اقامت آلمان Aufenthaltsgesetz (AufenthG) ، در تاریخ ۰۱/۰۵/۲۰۱۰ اعلام و لازم الاجراء شده است، برای کلیه افراد متقاضی اعمال می گردد.

فرم ارتباط با ما

اطلاعات تماس با ما

موسسه سروش دانش پرشین

آدرس: تهران، میدان قدس، ابتدای خیابان باهنر، بعد از شهرداری منطقه 1 کوچه نوری، پلاک 9 واحد 2