مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی اتریش

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی اتریش

«مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی اتریش»

مدارک مورد نیاز را با فرمت زیر و به همین ترتیب در ۲ دسته جداگانه مرتب کنید و تحویل یکی از باجه های داخل سفارت بدهید:

دسته اول مدارک ( اصل مدارک ) :

اصل فرم درخواست ویزای دانشجویی ( از دربان سفارت آقای رمضانی بگیرید ) که به طور دقیق تکمیل شده ، به همراه یک قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵ بدون هیچ گونه روتوش
اصل پذیرش دانشگاه اتریشی
اصل مدرک تامین مالی ( حساب بانکی یا ضمانت نامه یک فرد اتریشی ) + ریز پرینت و گردش مالی سه ماهه
اصل اجاره نامه خانه یا خوابگاه در اتریش
اصل مدارک زیر و ترجمه رسمی آنها به زبان آلمانی با مهر تائید وزارت خارجه، دادگستری و تائید سفارت :
الف) شناسنامه ب) گواهی سوء پیشینه ج) قباله ازدواج (برای افراد متاهل )

یک سری کپی واضح و خوانا از تمامی صفحات گذرنامه ( حتی صفحات سفید )

دسته دوم مدارک ( کپی مدارک ):

کپی فرم درخواست ویزای دانشجویی تکمیل شده به همراه یک قطعه عکس ۴٫۵ * ۳٫۵ بدون هیچ گونه روتوش
کپی پذیرش دانشگاه
کپی مدرک تامین مالی ( حساب بانکی یا ضمانت نامه یک فرد اتریشی ) + ریز پرینت و گردش مالی
کپی اجاره نامه خونه یا خوابگاه
کپی مدارک ترجمه آلمانی مدارک شامل :
الف) شناسنامه ب) گواهی سوء پیشینه ج) قباله ازدواج (برای افراد متاهل )

یک سری کپی از تمامی صفحات گذرنامه ( حتی صفحات سفید )
نکته ۱ : دقت کنید که مدارکتان بدون تا خوردگی و مرتب و تمیز باشد و از همه مهمتر به همین ترتیبی که ذکر شده باید تحویل مامور سفارت داده شود.

نکته ۲ : سعی کنید تا قبل از ساعت ۱۰ جلوی سفارت باشید که اگر کم و کسری در مدارک داشتید بتوانید تهیه کنید

 

نکته ۳ : برای تائید مدارک حتما همراه خود یورو به اندازه کافی داشته باشید و به ازای هر تائید مدرک و هر پانچ یا هر پلمپ ترجمه که مهر لازم دارد ، مبلغ ۴۰ یورو و برای درخواستن ویزا هم مبلغ ۸۰ یورو لازم دارید که باید حتما و حتما به اسکناس یورو باشد.

 

نکته ۴ : یک ماه بعد از تحویل مدارک میتوانید جهت پیگیری مراحل ویزا با MA35 در تماس باشید و با دادن اسم و فامیل و تاریخ تولد میلادی خود، پیگیری نمائید. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به این تاپیک مراجعه کنید:

 

http://www.applyabroad.org/forum/sho…hp?35514-MA-35

نکته ۵ : قبل از تحویل مدارک باید از سفارت وقت بگیرید و سعی کنید که از طریق ایمیل سفارت این کار را انجام دهید که بتوانید به آن استناد کنید و از آن ایمیل، یک پرینت در روزی که برای تحویل مدارک به سفارت می روید همراه خود داشته باشید.
آدرس اینترنتی سفارت اتریش در تهران

http://www.bmeia.gv.at/pe/botschaft/teheran.html

 

نکته مهم : حتما آدرس ایمیل و شماره تلفن خود را به صورت دقیق و درست به سفارت بدید و در فرم درخواست ویزا درج کنید تا برای اطلاع دادن و تماس سفارت دچار مشکل نشوید

نمونه فرم درخواست ویزا : از اینجا دانلود کنید.
————————————————————————————–

مرحله دوم : بعد از تماس سفارت با شما برای در خصوص تائید ویزا باید مدارک زیر رو به سفارت تحویل بدهید
۱- اصل پاسپورت

۲- بیمه ۳ ماه (

بیمه را میتونید از درب سفارت تهیه کنید چون بیمه هایی که در درب سفارت صادر میشه بروزتر هست و مورد تائید سفارت.

در ضمن قبل از مراجعه حتما شخصا” با شماره های سفارت تماس بگیرید و از نوع بیمه و اینکه باید از چه شرکتی باشد اطلاع حاصل فرمائید.
۳- قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵

۴- فرم درخواست ویزا نوع D ( از درب سفارت میتوانید تحویل بگیرید )

۵- مبلغ ۱۰۰ یورو بابت صدور ویزا که باید حتما به صورت اسکناس یورو باشد

نکته : بعد از تحویل مدارک بین ۱ تا ۲ هفته طول میکشه تا با شما تماس بگیرند جهت دریافت پاسپورت
نکته : در این مرحله ویزای شنگن نوع D در پاسپورت شما زده میشود که به صورت single هست و میتوانید با اون فقط به اتریش وارد شده و با ان ویزا اجازه تردد در محدوده شنگن را ندارید. ولی بعد از ورود به اتریش و بعد از انجام کارهای ابتدایی ثبت نام در دانشگاه و رجیستر کردن محل اقامت، ( تقریبا ۱ هفته ) میتوانید کارت اقامت یک ساله دانشجویی بگیرید که با آن کارت اجازه تردد در تمامی کشورهای محدوده شنگن را دارید.

نکته : از زمانی که سفارت با شما تماس میگیرد برای درخواست ویزای D تقریبا ۳ ماه وقت دارید مدارک بالا رو تحویل دهید و از زمان صدور ویزا تا پایان تاریخ مندرج در ویزا برای وارد شدن به اتریش وقت دارید.

نکته مهم : حتما آدرس ایمیل و شماره تلفن خود را به صورت دقیق و درست به سفارت دهید و در فرم درخواست ویزا درج کنید تا برای اطلاع دادن و تماس سفارت دچار مشکل نشوید.

همچنین میتوانید از اینجا فرم ویزای تحصیلی را دانلود نمایید.


چاپ   ایمیل