چرا باید برای گرفتن ویزا از مشاور استفاده کرد؟
تنها گرفتن پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه حتی درجه اول دنیا، شاید نتواند تمام خواسته ها و انتظارات یک فرد برای رسیدن به هدف نهایی او را بر آورده نماید. زیرا اخذ پذیرش تحصیلی تنها بخشی از یک پروسه ای است که هر فرد برای ادامه تحصیل در یک کشور خارجی برای خود تنظیم می نماید. البته زمانی که شما کشورهای اروپایی و یا امریکایی را برای ادامه تحصیل انتخاب می نمایید، این مسئله واضح تر و پررنگ تر جلوه می نماید. زیرا همواره مشکلات اخذ ویزا از این کشور ها، یکی از دغدغه های ذهنی افراد برای ادامه تحصیل می باشد.
شاید تنها تجربه کاری بالا بتواند به عنوان یک ابزار قوی در زمینه اخذ ویزای تحصیلی به کمک یک متقاضی بیاید. زیرا قوانین مهاجرت تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی آلمان از یک کشور اروپائی و یا امریکائی تقریبا مشابه و یکسان می باشد و در نظر اول یک متقاضی ویزای تحصیلی با یک لیستی از مدارکی که باید به سفارت یک کشور ارائه دهد مواجه می شود که تهیه آن شاید کار بسیار سخت و دشواری نباشد.
اما زمانی که دلایل متفاوت ردی(Reject) ویزا توسط یک سفارت مورد توجه قرار میگیرد، آن وقت مشخص می شود که چه نکات ریزی می تواند در صدور و یا رد ویزای یک نفر تاثیر به سزایی بگذارد.
برخی از دلایل ردی ویزای توسط بعضی از سفارت خانه ها عبارتند از:
علیه شما ممنوعیت قانونی اقامت موجود میباشد(ماده ۲۱ بند ۷ تبصره ۱ قانون اتباع بیگانه)
بنا به دلایلی احتمال میرود که از لحاظ مالی جهت اقامت و یا سفر بازگشت، به اندازهی کافی تأمین مالی نباشید. (ماده ۲۱ بند ۵ تبصره ۲ قانون ۲۰۰۵ اتباع بیگانه)
چون مدارک مالی ارائه شده کفایت مخارج را نمیکند.
بنا به دلایلی احتمال میرود که اقامت شما باعث تضرر مالی افراد حقوقی گردد. (ماده ۲۱ بند ۵ تبصره ۵ قانون ۲۰۰۵ اتباع بیگانه)
بنا به دلایلی احتمال میرود که اقامت شما ممکن است باعث بر هم زدن نظم عمومی و امنیت ملی کشور گردد. (ماده ۲۱ بند ۵ تبصره ۴ قانون ۲۰۰۵ اتباع بیگانه)
چون به نظر میرسد ازدواج مصلحتی بوده است.
چون در گذشته اقامتهای غیر مجاز در محدوده شنگن داشتهاید.
یکی از کشورهای طرف قرارداد شنگن دلیلی مبنی بر رد تقاضای روادید اعلام نموده است. (ماده ۲۱ بند ۷ تبصره ۲ قانون اتباع بیگانه)
دارای بیمه حوادث و بیماری خارج از کشور نمیباشید. (ماده ۲۱ بند ۵ تبصره ۱ قانون ۲۰۰۵ اتباع بیگانه)
درروند صدور روادید اطلاعات غلط دادهاید (ماده ۲۱ بند ۷ تبصره ۵ قانون ۲۰۰۵ اتباع بیگانه)
به نظر می آید که شما قصد کار کردن و کسب درآمد را داشته باشید. (ماده ۲۱ بند ۵ تبصره ۶ قانون ۲۰۰۵ اتباع بیگانه)
بنابر ماده ۲۱ بند ۲ تفاهمنامه اجرایی شنگن، نمایندگی دیگری از کشورهای شنگن مسئول درخواست شما میباشد.
موارد فوق تنها بخشی از دلایل متفاوتی است که می تواند منجر به عدم صدور ویزا برای شما شود. بنابراین منطقی و معقول به نظر می رسد که قبل از مراجعه به سفارت برای مصاحبه و اخذ ویزا ، مدارک خود را کامل کرده و مشاوره های لازم در این زمینه را دریافت نمایید.
موسسه سروش دانش پرشین ، با استفاده از تجربه چندین ساله خود در زمینه تکمیل مداک ویا و مشاوره تخصصی ویزا، می تواند زمینه صدور ویزای شما را فراهم نموده و امکان صدور ویزا برای شما را تا حد ممکن بالا ببرد.
با کارشناسان موسسه ما در تماس باشید.