معرفی کشور اتریش

اتریش به کشور آلپ و دانوب معروف است و حدود ۶۰٪ این کشور را رشته کوه‌های آلپ شرقی شامل می‌شوند. به دلیل موقعیت خاص طبیعی و جغرافیائی خود، داراری آب و هوای متفاوت و متنوع ، مناظر زیبا، گوناگون و بسیار زیبایی می باشد. این کشور را می توان از نظر آب و هوایی به سه منطقه تقسیم نمود: شرق اتریش با تابستان های گرم و بارش اندک – غرب کشور با آب و هوای معتدل و بارش زیاد – و منطقه مرکزی با زمستان سرد و طولانی و تابستان کوتاخ. میانگین دمای هوا در اتریش از -۲۷ درجه در زمستان تا ۲۹ درجه در تابستان می باشد. البته امکانات رفاهی موجود در این کشور سبب گردیده که مردم سرمای زمستان را بدون هیچ گونه مشکلی پشت سر گذارند.
اتریش از شمال با آلمان و جمهوری چک، از شرق با اسلوواکی و مجارستان، از جنوب با ایتالیا و اسلوونی و از غرب با سوئیس و لیختنشتاین هم‌مرز است. به نوعی در قلب قاره اروپا جا گرفته است. جمعیت این کشور بالغ بر ۸ میلیون نفر می باشند که تقریبا” همه با سواد هستند. نژاد اکثریت مردم آنها باواریایی است می‌کنند. که اقلیت اسلوایایی، ایتالیایی و مجاری نیز در بین آنها دیده می شود. این اختلاط نژادی سبب گردیده که مردم کنونی این کشور اغلب بلند و باریک با پوستی روشن و چشمانی آبی و موهای بور یا قهوه ای باشند. زبان رسمی آنها آلمانی است و در کنار زبان آلمانی، اقلیتی به زبان‌های کروات، اسلوونیای و مجارستانی نیز صحبت می‌کنند.
اتریش به دلیل موقعیت جغرافیایی و بین المللی، اقتصادی و فرهنگی ، همه ساله تعادا بسیار زیادی مهاجر را به خود جذب می نماید. این مهاجران که از شرق اروپا و یا کشورهای جهان سوم به اتریش مهاجرت می نمایند معمولا در این کشور سکنا گزیده و یا پس از مدتی به دیگر کشورهای اروپایی مانند آلمان یا سوئد مهاجرت می نمایند.
اتریش همچنین یکی از مراکز و پایتخت های بین المللی و مهم جهان است که سازمانها و نهادهای بین المللی زیادی را به سبب امنیت بالای آن، در خود جای داده است. سازمانهایی همچون اوپک، سازمان بین الملل، انرژِ هسته ای و … . پرچم اتریش با دو نوار قرمز در بالا و پایین و نوار سفید در وسط و تصویر یک عقاب، یکی از قدیمی ترین پرچم های دنیا می باشد.
جمعیت این کشور در سال ۲۰۰۷ میلادی ۸٫۳۱۵٫۰۰۰ نفر گزارش شد.
تقسیمات کشوری(استانها):

بورگرلاند ، کرنتن ، اوبرایسترایش ، نیدراسترایش ، سالزبورگ ، اشتایرمارک ، تیرول ، فورارنبرگ ، وین
شهرهای مهم اتریش:

وین ، گراتس ، اینسبروک ، زالتسبورگ ، کلاگن‌فورت ، لینتس ، فیلاخ
اتریش دوازدهمین کشور ثروتمند جهان بر پایه سرانه تولید ناخالص داخلی است. تا دهه ۱۹۸۰ بسیاری از صنایع بزرگ اتریش ملی شدند. با این حال٬ در سال‌های اخیر خصوصی‌سازی باعث کاهش بخش دولتی در سطحی قابل مقایسه با دیگر اقتصادهای اروپایی شده است.
جنبش کارگری در اتریش از قدرت زیادی برخوردار بوده و تاثیر زیادی بر حزب‌های کارگری می‌گذارند. گردشگری بین‌المللی مهمترین بخش اقتصاد ملی اتریش است. به طور سنتی کشور آلمان مهمترین شریک تجاری اتریش بوده است که این موضوع باعث شده که نسبت به تغییرات سریع در اقتصاد آلمان آسیب‌پذیر شود.

فرم مشاوره رایگان

متقاضیان محترم لطفا تمامی موارد خواسته شده را تکمیل نمایید. تا مشاوران ما دقیق تر شما را راهنمایی کنند.
  • نوع مدرک و رشته ای که تحصیل کرده اید
  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .
  • هزینه زندگی اتریش
    هزینه زندگی در اتریش
  • مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی اتریش
    «مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی اتریش»  مدارک مورد نیاز را با فرمت زیر و به همین ترتیب در ۲ دسته جداگانه مرتب کنید و تحویل